Djävulens tonsteg

Gosskörsmord i 70-talets Västerås

Han har gjort det igen! Med sju deckare i ryggen ger sig Skultunasonen och Kalla Kulors Förläggare Hans-Olov Öberg in på ett nytt koncept med nya boken Djävulens Tonsteg, den första delen av en deckartrilogi som spänner över tre decennier med början i 70-talet. Med musik och mord i en väv av sjuttiotalsfärger briljerar Hans-Olov med sin förmåga att förföra och förleda läsaren i en detaljrik och spännande historia i ett grötgrått Västerås. På köpet får läsaren detaljerade råd för trimning av Puch Dakota.

En pojke från gosskören hittas i Domkyrkan, brutalt mördad. Vem har anledning att ta livet av en gossopran? Den unge polisinspektören Benny Modigh, lika känd för sin pricksäkra intuition som en svaghet för syntmusik, hamnar i utredningens centrum och får god hjälp av den före detta krigskorrespondenten Annelie Fri.

Samtidigt kokar det i Västerås undre värld. Är det förberedelser för frisläppandet av den ökände bankrånaren Sverre Näslund, eller finns kopplingar till körmordet? Svaren på gåtorna är lika oväntade som smärtsamma och får samtliga inblandade att fundera över människans gränslösa förmåga till ondska.

Om Hans-Olov
Hans-Olov Öberg föddes på sextiotalet i Skultuna utanför Västerås men bor sedan länge på Södermalm i Stockholm. Hans-Olov är en mångsysslare i ordets rätta bemärkelse. Han är författare, förläggare,  jazz- och bluesmusiker och fotbollstränare. Dessutom njuter han gärna en fin espresso, flanerar bland bok- och gitarrbutiker i London, skriver vassa fotbollskrönikor och springer maraton. Hans-Olov har tidigare arbetat som truckförare, försäljare på Systembolaget, reklamjingelblockflöjtist, copywriter, ekonomijournalist, bankspion, Investor Relationskonsult och kapitalförvaltare. Han är gift och stolt far till två tonåringar och nu åtta deckare.

För mer information, intervju och recensionsexemplar:
theres@kallakulor.com

Pressbilder: http://www.kallakulor.com/sv/press

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s