Jubileumstävlingen är avgjord!

Tack alla fantastiska författare för en strid ström av fruktansvärt fina noveller på temat ”Så fick Kalla Kulor Förlag egentligen sitt namn”.  Vi har haft ett genuint superroligt arbete och ber om ursäkt för att det har dragit ut på tiden med beslutet. Men så är det – tiden går fort när man har roligt och vår tid formligen blixtrar förbi.

Vinnare i tävlingen blev pseudonymen ”Dagny Vrede” från Kämpinge med novellen ”Kalla Kulor i bara messingen”.

Juryns motivering lyder sålunda:

”Dagny” har verkligen gjort sin hemläxa. Med en detaljkoll som närmar sig stalkerns har hon tagit kartlagt förlagschefens bakgrund (huruvida detta är smickrande eller en smula läbbigt väljer vi åt var och en att bedöma), kombinerat med en historisk händelse som ger en bra bakgrund till en kort, kärnfull och hisnande förklaring till förlagsnamnet. ”Författarinnan” skriver effektivt och underhållande, och återanvänder flera förfärliga klichéer på ett humoristiskt sätt.  Vi gillar!

När ”Dagny” hört av sig till förlaget, valt vinst och lämnat sitt medgivande till publicering, kommer hennes utmärkta story att publiceras så att världen får veta precis hur det gick till.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s