Nu släpper vi MEDIABABE

Är detta den viktigaste boken för nästa fas i DITT liv? Inte omöjligt!

Den första december släpper vi även officiellt vårt senaste verk – MEDIABABE – av Jacqueline Kothbauer. Detta är boken du inte har råd att inte läsa. Tro oss!

 

Vad har EU-ministern Birgitta Ohlsson, Blondinbella och fitnessprofilen Blossom Tainton gemensamt? De har använt media för att bygga sina karriärer. Inte slumpartat utan målmedvetet. De är Mediababes och tre av tio intervjuade i boken ”Mediababe – nio steg till framgång med hjälp av media”.

Att bygga ett personligt varumärke som attraherar rätt arbetsgivare och kunder är möjligt för vem som helst. Att göra det med hjälp av media är effektivt och kostnadsfritt. Så vad krävs för att bli känd och uppskattad?

–      Hög energi, en tydlig personlighet och ett ömsesidigt intresse för dem man vill nå, säger Lotta Lundgren, programledare för tv-serien ”Landet Brunsås” tillsammans med komikern Henrik Schyffert och tv-journalisten Erik Haag.

Lotta Lundgren var den uttråkade copywritern som ville jobba med mat istället. Hon skapade en egen mediekanal – matbloggen ”Om jag var din hemmafru” – och har stegvis etablerat en ny karriär som kokboksförfattare, programledare och matstylist. Idag bygger hon målmedvetet sitt personliga varumärke med hjälp av media. Tillsammans med ytterligare nio Mediababes hjälper hon läsaren att kickstarta karriären med hjälp av media.

Mediababe består till hälften av intervjuer och till hälften av en manual som guidar läsaren i nio steg till att bli en Mediababe.

 

Om författaren

Jacqueline Kothbauer, född 1968, är föreläsare inom personal branding och media marketing. Tidigare reporter vid Dagens Industri och grundare av communityn MariaNova.se. Jacqueline är en av pionjärerna inom online media och arbetade som affärsutvecklare på webbyråerna Icon Medialab och Cell Network och som riskkapitalist på AB Traction under 90-talet. Utbildad civilekonom från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet och journalist från Stockholms universitet.

 

För frågor och intervjuer – kontakta författarinnan direkt på telefon 0709-620 699 alt mejl media@mediababe.se

För recensionsex och andra förlagsfrågor – kontakta therese@kallakulor.com mobilnummer 0737-271 290

 

 

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s