Kalla Kulor startar egen försäljningsorganisation

I begynnelsen sålde vi nästan bara till företag och distribuerade själva till handeln. Efter ett par år hade vi fått nog och la upp böckerna på Seelig, med en suck av lättnad. Ett tag hade vi en anställd säljare som åkte runt till bokhandlarna och sålde våra titlar bok för bok ur backluckan. Rustikt, men inte vidare lönsamt. Han debiterade oss 14 000 kronor för att ha sålt för 10 000. Ebberöds förlag var ett faktum och vi såg oss raskt om efter nya organisationer. Därefter kom YesBooks. Och därefter kom ett långvarigt samarbete med Stevali Sales som tog slut idag.

Från och med nu arbetar vi med tre sorters försäljning: via internet och vår hemsida http://www.kallakulor.com (ännu under utveckling, men vänta bara!) företags och alternativkanalförsäljning via en mycket lovande försäljningspartner och bokhandelsförsäljning i egen regi. Är du bokhandlare som vill köpa våra böcker i större eller mindre upplaga – ring då 0738-370 590 eller maila info@kallakulor.com

Vi har de senaste veckorna varit i intensiva diskussioner med bokhandelskedjorna och fått ett mycket gott och entusiastiskt mottagande av våra idéer och ser verkligen fram emot detta nästa steg.

Undrar du över något – maila förlagschefen direkt på hoo ( ätt =) kallakulor.com

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s