Succé för Michael Lundh på nykter bokrelease

I måndags höll Micke Lundh föredrag om sin nya bok ”Rädda Sverige” på NBV i Hornstull. NBV står ju som bekant för Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet och det måste nog erkännas att det var en smula chockerande för två förläggare att upptäcka att det faktiskt går att ha ett bokrelaterat arrangemang på kvällstid utan det sedvanliga vinglaset. Men säkerligen en nyttig upptäckt som får gå under ”den-bra-saken-vi-lärde-oss-i-måndags”. Förlagsledningen hävdar med bestämdhet att det är viktigt att lära sig en bra sak varje dag. Eller en sak i alla fall.
 
De femtiotalet personer som kommit för att lyssna på Micke hade sån tur att de fick lära sig flera bra saker; om den abstrakta Rädslan som breder ut sig i samhället och hur grupper som Sverigedemokraterna utnyttjar den till sin agenda. Är den här rädslan befogad? Hur bemöter vi den? Och kan Micke sjunga och spela gitarr eller inte?
 
Vill du ha svar på det så får du köpa boken precis som de, uppenbarligen nöjda, åhörarna gjorde. Våra tunga medsläpade bokkartonger var inget vi behövde släpa tillbaka – alla böcker såldes och dessutom var det en alldeles underbar dam som trodde att Piratförlaget var ett imprint till Kalla Kulor. Mycket mer nöjd än så blir man sällan som förläggare.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s