Tatueringsboken är här!

Vad har Petter, Caroline af Ugglas, Regina Lund, Dregen, Caroline Engvall, var fjärde amerikan och snart (i alla fall inom fem år) två miljoner svenskar gemensamt?

Rätt svar är förstås viljan att utsmycka kroppen med en eller flera tatueringar. Seden har funnits i många tusen år, åtminstone sedan mumien Ötzis tid, och de senaste tio åren har antalet tatuerade ökat på ett epidemiskt sätt. 

Men hur gör man egentligen? Vad måste man tänka på? Som nybörjare är det lätt att bli villrådig inför det okontrollerade myllret av tatueringsstudios och kanske också bedragen av de allt populärare teveprogrammen som antyder att det kan ta en halvtimme att få en elegant tatuering över hela ryggen, precis som DU vill ha den. (Tips: räkna antalet ”oh mah gawd, it’s awesome!” i valfritt avsnitt av Miami INK)

Tatuering – handbok för nybörjare och inspiration för redan gaddade – är boken som svarar på alla frågor som nybörjaren kan tänkas ha och skänker ytterligare inspiration åt redan gaddade.  Boken innehåller en rejäl genomgång av tatueringens grunder för den som går i sådana tankar och intervjuer med kända och okända svenskar med originella, vackra och intressanta tatueringar. Möt Sveriges mest tatuerade man, läs historien om Petters jättesnygga tatuering, lyssna till tatueringsproffset Ebba Cronstedts kloka råd och ….mycket mer.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s