Succéboken på ärevarv i mjukpärm

mars-09-012

 

Man blir så himla glad. ”14 år till Salu” spreds ju redan i hårda, dyra pärmar som en löpeld över landet och ännu är det inte färdigt.  Men därtill har nu våra samarbetspartners på Pocketförlaget fått äran att släppa den i pocket och gissa om böckerna får nya ägare över hela landet?

Våra drömmar närmar sig uppfyllelse.  Vissa böcker ger vi ut för att djävlas, för att roa, för att provocera eller kanske en kombination av alla tre.  Men 14 år till Salu är – och förblir? – vår viktigaste bok någonsin. Inga ungdomar förtjänar att uppleva det Tessan genomlevde. Och genom att nu få tiotusentals och åter tiotusentals pocketar spridda (kanske passar priset för pocketen den yngre plånboken bättre?) över hela landet, kan vi kanske rädda ännu fler ungdomar – pojkar såväl som flickor – från hennes öde.

Egentligen är allt det arbete vi har lagt ned på detta projekt värt det om vi räddar en enda ungdom. Men gärna fler.

Känner du någon som blivit hjälpt eller stärkt efter att ha läst boken? Kommentera här nedanför! (obs att det tar litet tid för kommentarerna att nå ut, eftersom vi tvingas moderera kommentarerna i dessa spamtider…)

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s