En ny kraft för Kalla Kulor

Det är naturligtvis viktigt att du får koll på vad vi håller på med.  Du vill ju antagligen köpa våra titlar, eller kanske skicka in ett manus? Man kan kalla arbetet med allt detta för marknadsföring, kontaktsökeri, PR… eller värre saker.

Den unge mannen på fotografiet nedan, skall man emellertid mest kalla för ”Jack”. Huvudsakligen därför att han heter just det. Och i andra hand därför att han på något litet ospecifikt sätt sedan några veckor tillbaka är vår ”Jack of all trades”. Vi hittade honom längst in på Bar Nada och han ville…. nej, så gick det egentligen inte alls till. Jack har framgångsrikt arbetat med PR och angränsande grunkor för Amok Studios och har på kort tid skaffat sig ett gott namn i relevanta kretsar.

Hos oss kommer han att ta tag i mycket som har med PR och försäljning att göra, och om du stöter på honom därute; var bussig med grabben! Han är 80-talist, och med andra ord en välmöblerad människa, med nära till sina känslor, en bättre förmåga än tidigare decenniers avkommor på att sortera viktigt från oviktigt, sätta kloka karriärmål och …han är kanske den som kommer att arbeta för att DIN pension skall ticka in om tjugo år eller så…

n504175248_5458068_3161

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s