Hahaha: Dagens Mediastormen mot ”Flygplatshelvetet”

Dagens Medias rättrådiga förlagsbranschbekämpare Erik går till storms mot vår oärliga marknadsföring och hans handgångne man, ”anonym” kommenterar saken här nedan, för att måhända väcka vår uppmärksamhet.

Vi har påstått – håll i dig nu – att förhandsintresset för Flygplatshelvetet har varit mycket stort. Och det har det. Definierat som att bokhandeln aldrig beställt fler exemplar i förväg förutom när det gäller en titel: Robbans förra bok ”Telefonförsvararen”.

Dagens Media väljer en annan definition. Måhända är den lika korrekt för en journalist, vars liv som vi alla gamla journalister vet, kretsar kring media: det har nämligen inte varit någon publicitet kring boken förrän nu.

Konstigt?

Alla som har bett om förhandsexemplar av boken har blivit ombedda att inte skriva om boken förrän den finns i butik. Som du bokköpare vet, finns det ingenting värre än att knata in i affären för att få boken du läst om och upptäcka att …shit, den kommer på torsdag.

Vi har fått våra sillar varma när vi har misslyckats med distributionen, men nu har vi böckerna i handeln innan publiciteten kommer. var glad för det.

Boken kan du också få beställa direkt från förlaget: maila bara info@kallakulor.com – så skickar vi den till din brevlåda för 100:- ink moms och transport – mot faktura. Hur låter det?

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s