Kalla Kulors Fantastiska Julläsningspaket

Å ena sidan är det visst kris därute i världen, å andra sidan är det snart jul.

Krisen kräver kostnadsmedvetenhet, julen kräver generositet. Går de två motverkande krafterna verkligen att kombinera? Javisst, och på ett väldigt trevligt sätt, dessutom.

 

Många säger att vi är dåliga på att ta till oss skönlitteratur och att det faktiskt är ett av skälen till att samhället, näringslivet och finansmarknaderna ser ut som de gör .

Tar vi inte till oss tillräckligt mycket av andras tankar för att kunna tänka utanför den så kallade boxen?

 

Såhär i juletider vill Kalla Kulor Förlag erbjuda Dig som läsare av vår Klogg den ultimata bokpresenten  – till dig själv, dina nära och kära och dina medarbetare: en samling handplockade hyperaktuella böcker med extremt mycket att erbjuda sina läsare.

 

Titlarna kan förefalla väldigt olika. Och det är de. Men tillsammans tecknar de en mycket intressant och välskriven bild av vårt samhälle.

 

Caroline Engvall/ 14 år till Salu:  Höstens stora snackis, hyllad av recensenterna: en dramatisk, gripande och sann berättelse om 14 åringen Tessan som börjar sälja sex i en vanlig mellansvensk stad. Budskapen är två: även välanpassade tjejer kan åka dit, men boken ger också en god vägledning om hur du undviker eller vänder en katastrofal utveckling.

Mikael Fuchs/ Årets Arbetstagare: ”175 sidor bitter intelligens” skrev Metros recensent. Det här är en svart, välskriven, hejdlöst underhållande roman om den stackars Arbetstagaren på Jobbet. Dilbert i romanform om du så vill, och en fingervisning om att den nya generationen Fuchs (Pappa heter Rickard…) är här för att stanna.

Hans-Olov Öberg/Situation Stureplan: Den elakaste humorbok som någonsin skrivits om finansmarknaden. Rykande färsk från tryckpressarna; en träffsäker tankeställare om vad som egentligen pågår bakom stenfasaderna runt Stureplan. Ett måste för alla som har med aktiemarknaden att göra, har det påståtts. Läs den innan kollegorna gör det!  

John Cooper Clarke/ 10 år utan slips:  Alla julpaket bör innehålla någon form av poesi. Men detta är inte den tunga varianten, detta är urban punkpop-poesi för den kritiskt uppkäftiga generationen. I en briljant svensk översättning av Jerker Andersson. Garanterade garv och inkörsport till kulturpoängen: deklamera punkpoesi vid nästa middagskväll!

Fadde Darwich/Min Story: Man kan skratta åt det. Eller gråta, måhända. Men Fadde ger onekligen ett perspektiv åt hur medierna och stjärnkarusellen fungerar och hur underliga vägarna från ingenstans till den totala stjärnstatusen och ned på jorden igen kan te sig. Initierat om rätt man på rätt plats, tur, otur, kärlek, svek…en hård dag på jobbet, helt enkelt.

 

Ordinarie pris i bokhandeln för det här paketet skulle vara mer än 1100 kronor. Du behöver bara betala 500 kronor per paket. Rabatten är med andra ord större än börsnedgången. Ingen dålig deal, väl? Och du får dessutom samtliga böcker fraktade utan extra kostnad till en lämplig adress.

 

Vad sägs? Har du andra önskemål? Om du vill modifiera paketet med kanske mer spänning, satir, näringslivs- och samhällsdebatt. Vi har telefon och mail påslagen nästan dygnet runt såhär års!

 Maila info ( at ) kallakulor.com för en offert…

 

 

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s