Vår Viktigaste Bok Någonsin!

Jo, vi vet. Förläggare har lätt – inte minst på höstkanten när boksläppen haglar – att piska upp sig själva till ett rabieslöddrande skum över både det ena och det andra i sin egen utgivning. Myopi, kallas det visst. Men denna gång tar vi oss friheten att tillägga ett rungande: FAKTISKT!

Kan man rädda liv med hjälp av böcker? Kanske. Och om det finns skuggan av en chans att varna tonårstjejer och deras föräldrar så att bara en enda slipper uppleva det Tessan – vars sanna, svenska historia berättas här – utsattes för, så är det värt allt vi lägger ned på produktionen.

 

14 år till salu är helt enkelt den viktigaste bok som vi givit ut sedan starten 2001. Det är den sanna historien om hur en ung och på ytan helt normal och välanpassad svensk tjej rasar ned i nätprostitution och djup förnedring utan att omvärlden märker någonting. Och hur hon kommer upp ur sitt helvete igen. Att kalla boken för engagerande är att ta i på tok för litet. Alla som hittills läst 14 år… lägger den ifrån sig med en rysning och en önskan om att ingenting sånt här skall hända någon igen.  Någonsin. Men också en beredskap för hur signaler skall tolkas och vad man faktiskt bör och kan göra som vuxen om en ungdom i närheten hamnar på glid. Detta är med andra ord en bok som alla vuxna och inte minst tonåringar själva verkligen bör läsa.

 

  Vi önskar dig god, omskakande, engagerande och spännande läsning! (Om du behöver fler exemplar – maila info@kallakulor.com )

 

Köp boken t ex här

 

Tips: följ bokens framfart på http://14artillsalu.blogspot.com

 

Annonser

2 kommentarer

Filed under 14 år till salu

2 responses to “Vår Viktigaste Bok Någonsin!

  1. Pingback: JoÖ tipsar om minisem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s