Välkommen till Grand Opening av Kallakulor-bloggen!!

Gör såhär:

  • plocka fram en välkyld skumpa.
  • Häll upp ett generöst glas.
  • Skål!

Välkommen till denna Virtuella Grand Opening av Kallakulor-bloggen.

Nu undrar du säkert varför vi väljer en blogg som huvudform för vår nätnärvaro? Såhär är det, förstår du: vi skall göra ungefär det alla andra gör på sina webloggar.

Sedan förlaget startades har Kalla Kulor avverkat två stycken websidor. Det är egentligen alldeles för litet med tanke på hur innovativa vi kan vara på andra fronter. Den första var knallgul och hårdkodad av vår marknadschefsdirektör Ralph. En kanonsida som var först med funktioner som streamade TV-författarpresentationer, nedladdningsbara soundtrack till böcker och sådant. Rätt ambitiöst faktiskt. Men slitsamt att uppdatera.  Kalla Kulor version 2.0 lanserades hösten 2004 och var inte så tokig. Men litet fyrkantig att jobba med, trots att den gjordes i ett windowsbaserat publiceringssystem.

En blogg däremot, den är bussmidig att jobba med. Bloggen är gratis. Bloggen står för ett rapporterande, rakt och personligt tilltal, vilket passar oss som kulor och krut i kanon.

Vi kommer att ha kvar våra mailinglistor – den stora nyhetslistan (registrera dig här: ) och den lilla VIP-listan (om du tycker att du platsar på den…hör av dig på info@kallakulor.com ) för slutnarummet-events.

Men glöm inte att hänga med här också, annars missar du grejor.

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s